Parhaat äänikirjat suomalaisille

Parhaat äänikirjat suomalaisille

Mikä on suosituin digitaalinen teos juuri nyt? Äänikirjat ovat uuden ajan kirjallisuuden muoto, joka on voittanut suuren suosion suomalaisten keskuudessa. Joskus se voi olla vaikea valinta, sillä tarjonta on valtavaa. Jotta pystyt valitsemaan parhaat äänikirjat, olemme koonneet listan tämänhetken suosituimmista äänikirjoista. Voit löytää uuden suosikin klikkaamalla listaa ja näkemällä mitä teoksia ladataan kuunneltavaksi juuri nyt.

Adlibris:
5/5

Max Seeck, suomalaisten rikoskirjallisuuden tähti ja Jessica Niemi -sarjan luoja, palaa jännityksen pariin uudella teoksellaan ”Loukko”. Seeck, joka tunnetaan häkellyttävistä tarinoistaan ja äärimmilleen viritetyistä psykologisista trillereistään, on luonut jälleen tarinan, joka pitää lukijan otteessaan alusta loppuun.

Adlibris:
5/5

Maija Kajanton ”Korvapuustikesä” on mukaansatempaava ja lämminhenkinen viihderomaani, joka kuljettaa lukijansa kesäiseen pikkukylään Keski-Suomeen. Tämä teos aloittaa uuden kolmiosaisen viihdekirjasarjan, jossa pullantuoksuinen kahvila, menneisyyden haamut ja arjen romantiikka sekoittuvat sujuvasti toisiinsa.

Adlibris:
5/5

Seppo Jokisen ”Pahasti tehty” on Koskinen-sarjan 27. osa, joka jälleen kerran vahvistaa Jokisen paikan Pohjoismaiden parhaiden rikoskirjailijoiden joukossa. Tämä teos on erityisen odotettu, sillä se tuo päähenkilönsä, komisario Sakari Koskisen, kohtaamaan menneisyyden virheitä ja haasteita, jotka vaikuttavat myös nykyhetkeen.

Adlibris:
4.7/5

Rakastetun kirjailijan Enni Mustosen uusin romaani ”Tekijä” on vaikuttava ja innoittava tarina, joka kietoo lukijan sivuilleen. Teos vie lukijan 1960-luvun kuohuvaan maailmaan ja seuraa Vienan matkaa Amerikasta takaisin juurilleen Leppävaaran vanhaan huvilaan.

Adlirbris:
4.5/5

Islannissa asuva ekonomi ja kirjailija Satu Rämö tunnetaan matkakirjoistaan, jotka sijoittuvat Islannin mystisiin maisemiin. Hänen uusi kirjansa ”Hildur” on kuitenkin jotakin aivan uutta ja erilaista, sillä se on Rämön ensimmäinen fiktiivinen teos ja samalla uuden nordic noir -dekkarisarjan avaus.

Saatat pitää myös näistä: