Tietoa meistä

Bukra.fi on kirjallisuuden ystävien yhteisö, jonka tavoitteena on tarjota laaja valikoima kirja-arvosteluja, inspiroivia artikkeleita ja lukuvinkkejä. Olemme kokoontumispaikka, jossa lukijat ja kirjoittajat voivat kohdata toisensa, keskustella ja jakaa kokemuksiaan kirjallisuuden eri puolilta. Olipa suosikkigenresi mikä tahansa, Bukra.fi tarjoaa sinulle uusia oivalluksia ja iloa lukemisesta.

Tavoitteenamme on ylläpitää sivusto, joka on samalla sekä tiedon lähde että keskustelualusta. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin kirjailijoihin, jakaa mielipiteitä eri kirjoista ja genreistä, sekä antaa inspiraatiota lukuprojekteihisi. Haluamme rohkaista lukijoitamme kokeilemaan uusia teoksia ja tutustumaan klassikoihin, joiden pariin he eivät ehkä muuten eksyisi.

Bukra.fi on myös paikka, jossa voit laajentaa näkemystäsi lukemisesta ja sen merkityksestä yhteiskunnalle. Tarjoamme artikkeleita lukemisen hyödyistä, erilaisista lukutavoista sekä kirjallisuuden vaikutuksesta yhteiskunnassamme. Voit myös tutustua kirjailijahaastatteluihimme, joissa keskustelemme kirjoittamisen prosesseista, kirjallisuuden tulevaisuudesta ja kirjoittajien roolista yhteiskunnassa.

Bukra.fi on paikka, jossa rakkaus kirjallisuuteen herää eloon. Tule mukaan ja lähde kanssamme kirjallisuuden matkalle, joka vie sinut kotimaisen ja kansainvälisen kirjallisuuden sydämeen. Bukra.fi – Yhdessä löydämme ilon lukemisesta.