Loukko

Adlibris:
5/5

Max Seeck, suomalaisten rikoskirjallisuuden tähti ja Jessica Niemi -sarjan luoja, palaa jännityksen pariin uudella teoksellaan ”Loukko”. Seeck, joka tunnetaan häkellyttävistä tarinoistaan ja äärimmilleen viritetyistä psykologisista trillereistään, on luonut jälleen tarinan, joka pitää lukijan otteessaan alusta loppuun.

Juoni ja hahmot

”Loukko” vie lukijat yksinäiselle saarelle, jossa joka yö kello kaksi laiturille ilmestyy sinitakkinen tyttö. Jokainen, joka uskaltaa lähestyä häntä, kuolee. Kertomus on huima matka muistoihin, jotka eivät päästä otteestaan, ja teoihin, jotka voi sovittaa vain kuolema.

Jessica Niemi, tuttu hahmo Seeckin aiemmista teoksista, on jälleen karmivan mysteerin äärellä. Hän joutuu sukeltamaan pimeän tarinan syvyyksiin, jossa jokainen askel saattaa olla kohtalokas.

Tyyli ja tunnelma

Seeckin tyyli on hypnoottinen ja hän hallitsee taitavasti trillerin kirjoittamisen taidon. Tarina on äärimmilleen viritetty, ja sen jännite pitää lukijan otteessaan alusta loppuun. Seeckin taidoista kertoo paljon se, että hän on tehnyt nopean nousun maailman suosituimpien trilleristien joukkoon.

Yhteenveto

”Loukko” on psykologinen trilleri, joka vangitsee lukijansa hypnoottisella tarinallaan. Teos on hieno lisä Seeckin jo nyt merkittävään Jessica Niemi -sarjaan, joka on saanut kansainvälistä menestystä. Seeckin tarinankerronta on mestarillista, ja hänen kykynsä luoda jännitteitä ja rakentaa moniulotteisia hahmoja on ihailtavaa.

Seeckin kirjat ovat roikkuneet myyntilistojen kärjessä myös Ruotsissa, Saksassa ja Tanskassa, ja hänen ensimmäinen osansa Jessica Niemi -sarjasta nousi The New York Timesin bestseller-listalle ensimmäisenä suomalaisena kirjana sitten Sinuhe egyptiläisen.

”Loukko” on pakko lukea kaikille jännityskirjallisuuden ystäville.

Saata pitää myös näistä