Bukra.fi sivusto on uudistettu

Sivumme kertoivat ennen näistä asioista

Sivustomme antaa kattavasti tietoa kirja – arvosteluista, niiden tekemisestä ja siitä, mihin kirja – arvosteluja tarvitaan.

  • Mitä kirja – arvostelun tulee pitää sisällään?

Täältä löytyy tietoa siitä minkälaisia asioita laadukkaasta kirja – arvostelusta tulisi löytyä. Lisäksi tietoa on siitä, mitkä asiat on huomioitava erilaisia kirjoja arvosteltaessa ja miten arvostelun ulkonäöstä saa lukijalle mieleisen. Kirja – arvostelujen tekeminen ei ole vain kirjan arvostelemista vaan myös arvostelijan on mietittävä oman tekstinsä tyyliä, sisältöä ja ulkonäköä.

  • Kuinka etsiä netistä kirja – arvosteluja?

Netin luodessa maailmaansa lukemattomia uusia sivuja päivittäin, voi oleellisen tiedon löytyminen olla haastavaa. Tältä sivulta löytyy tietoa siitä mistä luotettavia ja lukijoiden mielestä laadukkaita arvosteluja voi etsiä niin suomeksi kuin englanniksikin.

  • Vuoden 2015 myydyin, Self – help-, fiktiivinen ja ei – fiktiivinen kirja

Nämä kolme sivustoa käsittelevät kuluvan tai viime vuoden myydyimpiä kirjoja. Osa kirjoista on valittu maailmanlaajuisen myyntimenekin mukaan ja osa on kotimaan listoja valloittaneita kirjoja. Jokaiselle sivustolle on valittu yksi kirja jonka tekijästä, juonesta ja kustannuksesta löytyy lyhyesti tietoa.

  • Ketkä kirjoittavat kirja – arvosteluja?

Sivustolta löytyy tietoa siitä ketkä arvosteluja oikeastaan tekevät. Arvostelijoilla voi olla useita erilaisia taustoja aina kirjailijoista harrastajiin. Se minkälainen kirja – arvostelija on arvokkain, riippuu arvosteltavasta kirjasta, lukijakunnasta ja kokemuksesta.

  • Mistä löytyy parhaimmat kirja – arvostelut?

Osiosta löytyy tietoa siitä miten voit löytää parhaimmat kirja – arvostelut ja mitä piirteitä näissä arvosteluissa kannattaa hakea. Hyvä ja laadukas arvostelu vaikuttaa lukukokemukseen yhtä paljon kuin huonokin, mikä voi pahimmillaan pilata lukuelämyksen kokonaan.

  • Kuinka kirja – arvosteluja kirjoitetaan?

Sivusto kertoo kirja – arvostelujen kirjoittamisen vaiheista ja siinä huomioitavista tärkeistä kohdista.

  • Miksi lukea kirja – arvosteluja?

Koska kirja – arvosteluja on lukemattomia ja lähes yhtä monta on kriitikkoa, tulee usein mieleen kysymys miksi arvosteluja lukisi ollenkaan. Arvostelut voivat kuitenkin antaa hyödyllistä tietoa ja uusia vinkkejä lukuharrastukseen, kunhan sopivan arvostelupaikan tai arvostelijan löytyy. Arvosteluja kannattaakin huomioida kokonaisuutena, eikä välttämättä takertuminen yhteen arvosteluun kannata. Arvosteluja on myös suunnattu erilaisille lukijakunnille ja jokaisen arvosteluja etsivän kannattaakin miettiä minkälaiseen lukijaryhmään itse kuuluu.

Mistä uudistettu sivusto kertoo?

Tervetuloa Bukra.fi -sivustolle, joka on omistettu kaikille kirjallisuuden ystäville! Täältä löydät kattavia kirja-arvosteluja, inspiroivia artikkeleita lukemisesta ja kirjallisuuden maailmasta, sekä vinkkejä uusiin teoksiin ja klassikoihin, joita et halua jättää väliin.

Bukra.fi on paikka, jossa lukijat ja kirjoittajat kohtaavat, keskustelevat ja jakavat kokemuksiaan kirjallisuuden parissa. Meillä voit tutustua niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin kirjailijoihin, löytää lukemisen iloa eri genreistä ja saada ideoita omiin lukuprojekteihisi.

Sivustoltamme löydät myös artikkeleita lukemisen hyödyistä, lukutavoista ja kirjallisuuden merkityksestä yhteiskunnassa. Tutustu erilaisiin kirjailijahaastatteluihin ja lue ajatuksia kirjoittamisesta ja kirjallisuuden tulevaisuudesta.


Posted

in

by

Tags: